Yves Saint Laurent – L’Homme

Dofter: bergamott, cederträ, citron, ingefära, peppar, tonkabönor, vetiver, örtkryddor - Köp hos Parfym.se
Yves Saint Laurent – L’Homme

L’Homme från Yves Saint Laurent är en sofistikerad, kryddigt maskulin doft med fräscha trätoner och inslag av citrus. L’Homme är en av de mest mångsidigt användbara parfymerna bland herrdofterna och en tillgång i varje mans badrumsskåp.

Fulländad doftprofil

Genom åren har L’Homme fått en trogen skara förespråkare som alla lovordar sin egen aspekt av doften: Vissa menar att L’Homme har de bästa toppnoterna av alla de mest exklusiva parfymerna, medan andra tycker att basnoterna är enastående fantastiska. Detta är helt enkelt en otroligt väl avrundad parfym med en fulländad doftprofil som är jämn och len genom utvecklingen av de olika noterna. Doftelementen är så väl blandade att ingen ton överröstar någon annan, vilket är bekvämt för näsan.

Subtilt kryddig, aromatisk och citrusdoftande

Toppnoterna börjar fräscht och uppfriskande med ingefära, bergamott och citron. Sedan utvecklas hjärtnoterna med bland annat peppar och färska örtkryddor. I basnoterna kommer en klassiskt manlig komposition med värmande cederträ, vetiver och mättade tonkabönor.

L’Homme är elegant på ett avslappnat sätt och passar i de flesta miljöer. Däremot är den en något för mjuk parfym för att bäras under vintern, och du kan behöva fräscha upp den emellanåt. Gör du bara det får du ett säkert kort för en obesvärad, stilfull känsla!

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (25 har röstat, medel: 3,80 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?