Versace – Versace Man Eau Fraiche

Dofter: ambra, bergamott, cederträd, citron, mysk, peppar, ros, saffran - Köp hos Parfym.se
Versace – Versace Man Eau Fraiche

Tänk linnebyxor, vitmålade fasader och en ljummen bris som blandar mustiga, solvarma skogsdofter med havets unika fräschör så förstår du känslan som fångas i Versace Man Eau Fraiche från Versace. En sådan medelhavsidyll är nämligen inspirationen till denna citrusdoftande, aromatiska sommarparfym med varma träinslag där flaskans blå färg påminner om glittrande vågor i strålande solsken.

Doften av en skön dag vid medelhavet

Versace Man Eau Fraiche förmedlar en avspänd semesterkänsla som ändå bär en hel del enkel elegans. Doftprofilen börjar med fräscha toppnoter av citrusfrukter, rosenträ och rosor. I hjärtnoterna finns alla kryddiga dofter av en skogsklädd kust med cederträ, dragon och salvia. Basen av ambra och mysk förmedlar värmen av putsade stenhus under en glödande sol tillsammans med ett lyxigt inslag av saffran. Under hela sammansättningen drar sig ett friskt, klart element som för tankarna till en avslappnande heldag på stranden under klarblå himmel.

Versace Man Eau Fraiche passar bäst att bäras under dagen, men håller tillräckligt länge för att klinga ut under kvällstid. Vill du ha en opretentiös men ändå lyxig semesterkänsla är detta parfymen för dig.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (11 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?