Versace – Blue Jeans

Dofter: ambra, anis, basilika, citron, iris, jasmin, lavendel, lilja, mysk, patchouli, ros, sandelträ, tobak, vanilj, - Köp hos Parfym.se
Versace – Blue Jeans

Blue Jeans från Versace är en klassiker bland de maskulina parfymerna. Doften lanserades 1994 och har utgjort en stomme i parfymvärlden sedan dess. Denna aromatiska, fräscht kryddiga komposition med inslag av trä och blommor har gjort sig väl förtjänt av sin närmst ikoniska status.

En doft som satte ribban

Med Blue Jeans får du en doft som satt ribban för männens parfymer. Betoningen ligger på olika utvalda träslag, som ene, sandelträ, furu och brasilianskt rosenträ. Dessa balanseras av kryddiga och blommiga toner, bland annat av basilika, lavendel, jasmin och salvia samt inslag av citrus och vanilj. Patschuli och mysk bildar en varmt gräddig bakgrund som binder ihop det rika urvalet av ingredienser och skapar en klassiskt maskulin doft.

Viktig utveckling

Blue Jeans är en doft som verkligen mognar på din hud. Den kan upplevas som en aning för tung och nästan sötsliskig till en början, men väntar du får du se att doften utvecklas till en behaglig, sammetslen lätthet som visar varför denna parfym har ett sådant högt anseende.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 har röstat, medel: 3,70 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?