Ralph Lauren – Polo Blue

Dofter: apelsin, basilika, gurka, melon, mysk, träd - Köp hos Parfym.se
Ralph Lauren – Polo Blue

Med Polo Blue har Ralph Lauren skapat den perfekta parfymen för dig som inte vill leta länge, utan helt enkelt lukta gott. Många tycker nämligen att Polo Blue är den ultimata maskulina doften: manlig men ändå ren, säker samtidigt som den är full av karaktär, pålitlig och väldigt sexig.

Perfekt doftkombination

Hur kan en sådan effekt uppstå? Det går såklart att beskriva de aromatiska, marina doftelementen, och de låter nog så frestande. Melon och gurka står för en oemotståndlig fräschör i toppnoterna, medan basilika och salvia utgör kryddiga hjärtnoter som bärs upp av bastoner av mysk, träslag och mjuk mocka. Men själva effekten av Polo Blue ligger i hur de olika komponenterna utvecklas tillsammans, och det måste upplevas!

Alltid ett lyckat val

Polo Blue är den sortens sällsynta doft som lyckas med att vara ett tryggt val utan att för den sakens skull bli tråkig eller sakna personlighet. Den passar perfekt under varma vår- och sommardagar. Mot din hud kommer Polo Blue att utveckla sina noter till en unik melodi som garanterat ger en hel del applåder.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (34 har röstat, medel: 3,94 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Noa

    |

    Det finns ingen doft som kommer i närheten av denna, punkt slut. Det enda som du behöver veta är att du inte ska ha den på omkring folk med andningsbesvär och astma. Man kommer långt med mycket lite. Det här är den cologne som jag kommer att använda för resten av livet. Man får en massa komplimanger från kvinnor då man bär den.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?