Marc Jacobs – Marc Jacobs Men

Dofter: bergamott, cederträd, cyklamen, cypress, fikon, ingefära, kardemumma, kummin, mossa, patchouli, ros, tonkabönor - Köp hos Parfym.se
Marc Jacobs – Marc Jacobs Men

Marc Jacobs parfym Marc Jacobs Men öppnar upp definitionerna för vad en maskulin doft kan innebära på ett fantastiskt sätt. Marc Jacobs Men är en aromatisk, grön doft med träinslag och blomnoter som blivit otroligt populär. Parfymen skapades år 2002 och var sannerligen före sin tid. Idag känns Marc Jacobs Men som den ultimata, moderna doften för män.

Maskulin doft på ett nytt sätt

Många överraskas av att de upplever den mjuka doftprofilen som långt mer tilltalande än traditionellt maskulina sammansättningar. Men de som fastnar för Marc Jacobs Men blir allt fler, och det är lätt att förstå varför. Det är en fräsch, gräddig och lekfull doft som ger en varm men ändå fräsch känsla. Här balanseras fräscha, gröna dofter som cypress, bergamott och fikonlöv med lätta kryddinslag som kummin och ingefära. Diskreta blomnoter av rosor och cyklamen samspelar med krämiga basnoter av tonkabönor, patschuli och ekmossa.

Avslappnad elegans

Resultatet gör Marc Jacobs Men till en tilltalande, avslappnat maskulin doft med en raffinerad och fräsch elegans. Detta är en doft för dig som vill lämna obekväma, traditionella måsten och möta världen i en helt och hållet modern anda.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (7 har röstat, medel: 4,29 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Hasse

    |

    Skön och smidig. Det här är en doft som helt klart passar för varmare dagar när man behöver något som inte märks alltför mycket.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?