Marc Jacobs – Bang

Dofter: patschuli, peppar, trä, vetiver, vitmossa - Köp hos Parfym.se
Marc Jacobs – Bang

Bang från Marc Jacobs gör entré med en skräll. Reklamkampanjen, flaskans design samt doften får alla att vända sig om. Denna explosiva, kryddigt träiga parfym presenteras i en flaska där doftens förmåga att göra ett starkt intryck symboliseras av ett pistolskott. Men istället för ett skotthål hittar du namnet: Bang!

Kraftfull doft

I Bang, engelska för ljudet av ett pistolskott, får orden pepprig och pepprad nästan samma betydelse. Toppnoterna består nämligen av rosa, vita och svarta pepparkorn. Hjärtnoterna är rena träinslag, medan basen innehåller varm vetiver, aromatisk vitmossa och gräddig patschuli. Vissa har försökt jämföra den kraftfulla doften med bland annat Coriolan från Guerlain och Terre d’Hermès från Hermès, bara för att komma fram till att Bang är en rakt igenom individuell komposition. De fräscht kryddiga tonerna tillsammans med varma träinslag och mjuka noter får en speciell effekt som påminner lätt om krutrök. Anspelningen på en klassiskt manlig figur som drar pistolen inför en duell vid skymningen får här en ny, modern och lätt ironisk tolkning.

Bang är en spännande, maskulin doft som passar utmärkt dygnet runt under kallare årstider. Somliga upplever att Bang inte håller så länge, så fräscha gärna upp doften när du vill vara säker på att göra ett oförglömligt intryck!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 har röstat, medel: 3,88 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?