Lexington – Casual Luxury Man

Dofter: anis, fänkål, grapefrukt, patschuli, peppar, sandelträ, vanilj, verbena, viol - Köp hos Nordicfeel
Lexington – Casual Luxury Man

Det svenska företaget Lexington har länge stått för högkvalitativa, lyxiga heminredningsdetaljer som sätter guldkant på vardagen. Nu kan du själv bära den där känslan av trivsel och välmående som Lexingtons förstklassiga material och genomtänkta design innebär. I samma anda som Coco Chanels berömda uttalande om att lyx bara är sann om den också är bekväm lanserar Lexington sin fräscht kryddiga, träiga herrdoft Casual Luxury Man.

Svep in dig i avslappnad lyx

Casual Luxury Man är en fräsch och samtidigt mättad parfym med inslag av trätoner, citrusfrukter och varm patschuli tillsammans med en diskret doft av krämig vanilj. Doften ger en känsla av lyx och välmående utan att kännas tung eller kvävande. Istället ger uppfriskande inslag en avslappnad effekt. Toppnoterna innehåller syrlig rosa grapefrukt och milt laktrisdoftande fänkål och anis som bjuder in hjärtnoterna av blommig viol, kryddig peppar och friskt citrusdoftande verbena. Basen blir mättad av patschuli och vanilj samtidigt som den får en varm och maskulin känsla av sandelträ.

Casual Luxury Man är precis rätt parfym för att du ska känna dig fräsch och väldoftande samtidigt som du är tillräckligt avslappnad för att koppla av. När allt kommer omkring är det bara då du verkligen njuter av en lyxig doft!

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (17 har röstat, medel: 3,47 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?