Lacoste – L.12.12. White Eau de Lacoste Blanc

Dofter: cederträ, grapefrukt, läder, mocka, natthyacint, ylang-ylang - Köp hos Parfym.se
Lacoste – L.12.12. White Eau de Lacoste Blanc

Lacostes doft L.12.12. White är en hyllning till modehusets rötter inom tennissporten. Den vita kortärmade pikétröjan med sin krage, de två knapparna och den lilla gröna krokodilen är ett ikoniskt plagg som står för kvalitet och sportig livsstil. Denna tidlösa, klassiska identitet har nu fångats på flaska i och med L.12.12. White.

Den ultimata rena doften

Det som utmärker L.12.12. White är dess oslagbart rena doft som är lika fulländad som en oanvänd, kritvit tenniströja. Den fantastiskt fräscha känslan skapas av citrustoner som grapefrukt samt blomnoter som ylang-ylang och natthyacint. Samtidigt har doften tydligt maskulina inslag av läder, mocka och cederträ.

Klassisk enkelhet som håller

Som det tidlösa plagg den inspirerades av är också L.12.12. White en klassiker som förmedlar enkel elegans. Men även som doft håller denna parfym länge trots sin stilfulla återhållsamhet. Precis som med Lacostes pikétröjor kan du lita på att den ikoniska lilla krokodilen innebär oklanderlig smak och förträfflig kvalité. Om du trivs i sportig, avskalad elegans är detta doften för dig.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (19 har röstat, medel: 3,74 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?