Kenzo – Kenzo pour Homme

Dofter: bergamott, ekmossa, granbarr, jasmin, kummin, mahogny, mysk, persika, salvia - Köp hos Parfym.se
Kenzo – Kenzo pour Homme

Kenzo pour Homme från Kenzo är en aromatisk maskulin parfym med övervägande marina dofter och toner. Kenzo pour Homme skapades 1991 av Christian Mathieu. Det är väl värt att påpeka, därför att Kenzo pour Homme sedan dess har uppnått en hyllad särställning som den bästa doften bland marina parfymer. Med andra ord är Kenzo pour Homme en helt och hållet unik parfym.

Livfullhet och självkänsla i en doft

Rösterna som lovordar denna parfym är många och betygen översvallande – med all rätt. Kenzo pour Homme bär en livfull, mogen och självsäker maskulinitet i den böjda, djupblå flaskan. Många menar att detta är den ultimata marina doften. Samtidigt är den så pass mångbottnad att den också kan beskrivas som att ströva genom en botanisk trädgård – fortfarande onekligt fräsch, men också aromatisk och mättad. Doftprofilen sträcker sig över en rad handplockade ingredienser där ingenting lämnats åt slumpen. Redan i toppnoterna finner du träslaget mahogny, citrusdoftande bergamott, kryddig salvia och den omisskänneliga havsdoften. Hjärtnoterna innehåller kummin, jasmin, persika och granbarr. Tillsammans med basnoterna av utvalda träslag, ekmossa och mysk uppstår en fantastisk doft som inte går att jämföra med någon annan.

Även vad gäller hållbarheten är Kenzo pour Homme något utöver det vanliga. Doften stannar kvar och utvecklas många timmar efter att andra parfymer har försvunnit spårlöst. Denna parfym kan dessutom bäras när du vill och måste helt enkelt upplevas.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (15 har röstat, medel: 3,20 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?