Karl Lagerfeld – Lagerfeld Classic

Dofter: ambra, cederträ, citrusfrukter, ekmossa, gröna växtdofter, jasmin, mysk, rosor, sandelträ, tobak, vanilj, örtkryddor - Köp hos Parfym.se
Karl Lagerfeld – Lagerfeld Classic

Av de få parfymer som verkligen gör sig förtjänta av att kallas tidlösa klassiker är Lagerfeld Classic från Karl Lagerfeld sannerligen en. Doften skapades 1978 av Ron Winnegrad och flaskan utformades av design- och modeikonen Karl Lagerfeld själv.

Självsäker och mogen trädoft

Lagerfeld Classic är en varmt kryddig doft med starka inslag av tränoter som för tankarna till en mogen och självsäker manlighet. Att parfymen dessutom andas kompromisslös stilkänsla behöver nästan inte nämnas. Bland toppnoterna finns citrusfrukter, örtkryddor och gröna växtdofter. Hjärtnoterna kombinerar blommiga dofter av jasmin och rosor med torrt kryddigt sandel- och cederträ samt inslag av tobak. Basen är sensuell, jordig och mättat varm med mysk, ekmossa och ambra och har dessutom en vaniljdoftande, lätt sötma.

Lagerfeld Classic är en intensiv doft som håller och utvecklas länge på din hud. Till skillnad mot många av sina samtida parfymer känns Lagerfeld Classic mogen men fortfarande aktuell. Om du vill närma dig lite djupare dofter är Lagerfeld Classic ett välbeprövat alternativ.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (11 har röstat, medel: 3,45 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?