Hugo Boss – Boss in Motion

Dofter: apelsin, bergamott, basilika, kardemumma, kanel, mysk, sandelträd - Köp hos Parfym.se
Hugo Boss – Boss in Motion

Om rent adrenalin kunde tappas på flaska i form av en parfym skulle det antagligen dofta som Boss in Motion från Hugo Boss. När doften lanserades år 2002 gav den nyskapande, runda flaskan känslan av att inte kunna sitta still. Boss in Motion är en unik, fräsch och kryddig parfym som andas pur energi.

En vinnardoft

I samma anda tog sig denna parfym först över mållinjen och vann utmärkelsen för ”Bästa Manliga Doft” i Cosmopolitan Beauty Awards år 2003. Boss in Motion är en självsäker doft med sensuella drag. I toppnoterna hittar du uppfriskande apelsiner, bergamott och intensivt grön basilika. Hjärtnoterna är oförväget kryddiga med rosa peppar, kardemumma och muskotnöt. Basnoterna bildar en sensuell underton med olika träslag och mättad mysk. Upplevelsen har beskrivits som att skala en apelsin och hitta varma kryddor och träslag inuti.

Boss in Motion är rätt doft för dig som har en aktiv livsstil, växer med varje utmaning och frodas i den viktigaste av alla tävlingar – den med dig själv.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 har röstat, medel: 3,40 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Simmalugnt

  |

  Renodlad apelsin med kryddor och trä, jag gillar det verkligen. Det här är en ledig doft för varje dag, cool och delikat J med lång hållbarhet vilket också är ett plus.

  Reply

 • Mackan

  |

  Det som är så unikt med den här doften är den varma och mysiga vanilj-patschulin som man omsveps av. Man utstrålar en varm glöd dagen lång, och doften sitter i bra trots att den är rätt så mjuk och tillbakalutad.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?