Hugo Boss – Boss Bottled

Dofter: cederträd, citron, kardemumma, kryddnejlika, pelargon, sandelträd, vetiver, äpple, - Köp hos Parfym.se
Hugo Boss – Boss Bottled

Boss Bottled från Hugo Boss lanserades år 1998 och representerar modehusets stilfilosofi i sin enkla, smakfulla flaska. Sedan dess har den träiga, lätt fruktiga och varmt kryddiga doften kommit att bli en sann klassiker.

Elegant doftprofil för alla tillfällen

Boss Bottled har en fräsch och skarp doftprofil med starka träinslag som ändå inte blir påträngande. Toppnoterna är uppfriskande och fruktiga med bergamott, citroner och syrliga gröna äpplen. Sedan följer kryddnoter av mahogny och kanel som balanseras med mjukare nejlika. I basnoterna framträder ädla träslag som cederträ, sandelträ och olivträd tillsammans med toner av vanilj.

Så får Boss Bottled en modern doft med en självklar, elegant karaktär. Det är en perfekt signaturparfym i vardagen. Inte konstigt att denna klassiska parfym hänger med än idag!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (14 har röstat, medel: 3,64 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Hugo=)

    |

    I ärlighetens namn så har jag alltid gillat den här doften. Hugo Boss är inte så bra på parfymer men lita på mig, Hugo Boss Bottled är något helt annat. Jag skulle säga att det är den bästa parfym som någonsin har kommit från Hugo Boss.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?