Gucci – Guilty Intense pour Homme

Dofter: ambra, apelsinblommor, cederträ, citron, koriander, lavendel, neroli, patschuli - Köp hos Parfym.se
Gucci – Guilty Intense pour Homme

Gucci presenterar sin doft Guilty Intense pour Homme, en djupare och mer intim version av Guilty pour Homme, i en tuff nattsvart flaska som matchar den intressanta och intensivt sexiga karaktären hos denna parfym.

Provokativ och självsäker doft

Guilty Intense pour Homme är en citrusdoftande komposition med toner av vita blommor och ambra. Toppnoterna är fräscht kryddiga med lavendel, citron, och koriander, medan hjärtnoterna innehåller citrusdoftande blommor som afrikanska apelsinblommor och neroli. Basnoterna kompletterar parfymen med varma, självsäkra dofter av patschuli, cederträ och ambra. Så får Guilty Intense pour Homme en personlig, stark och väldigt sexig effekt.

Perfekt när du ska ut och festa

Guilty Intense pour Homme är en intagande, mättad doft som gör sig bäst under kvällstid. Parfymen håller länge och är ett utmärkt val när du ska ut och festa natten lång. Var bara beredd att få en hel del komplimanger för din doft!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (12 har röstat, medel: 3,67 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Batman

    |

    Jag gillade verkligen doften då jag testade den. När jag kom hem så luktade det fortfarande gott. Topp-noten är bra och sedan så blir det ännu bättre. Jag älskar kryddan och flaskan är unik men locket kan vara lite svårt att få av.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?