Giorgio Armani – Acqua di Gio Homme

Dofter: ambra, blomdofter, citrus, havsnoter, jasmin, muskotnöt, mysk, patschuli, olika träslag - Köp hos Parfym.se
Giorgio Armani – Acqua di Gio Homme

Acqua di Gio Homme, denna ikoniska parfym från Giorgio Armani, lanserades 1996 och är numera en av de allra mest kända herrdofterna. Dess popularitet har inte avtagit, utan Acqua di Gio är lika aktuell nu som då.

Aromatiska citrusnoter i en klassisk komposition

Acqua di Gio Homme är en klassiker av närmst ojämförlig rang, och dess huvudsakliga toner av citrusfrukter, marina dofter och aromatiska element har varit just tongivande inom parfymvärlden. Inspirationen för doften hämtades från naturens olika element – solen, havet, vinden, jorden och dess frukter – så som Armani själv upplevde dem på den italienska ön Pantellerie. Acqua di Gio Homme förmedlar en unik frihetskänsla när den inleds med ett urval av citrusnoter och svalt söt jasmin för att fortsätta med kryddig muskotnöt, en bukett av blomdofter och de lockande havsnoterna. Basen innehåller varm ambra, kryddiga träslag, krämig patschuli och sensuell mysk.

Den gyllene standarden

Många menar att Acqua di Gio Homme förkroppsligar den gyllene standarden för fräschare, somriga maskulina dofter för dagtidsbruk. Oavsett om detta är den enda doften eller endast en i din samling är Acqua di Gio Homme en hörnsten som inte får saknas.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (21 har röstat, medel: 3,67 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?