Eon Productions – James Bond 007

Dofter: bergamott, gröna äpplen, jordiga mosstoner, kardemumma, lavendel, patschuli, pelargonens, rosor, sandelträ, vetiver - Köp hos Parfym.se
Eon Productions – James Bond 007

Lanseringen av doften James Bond 007 från Eon Productions skedde år 2012 i samband med premiären av den 23:e James Bond-filmen, Skyfall. Parfymen representerar essensen av karaktären James Bond, en legendarisk hjälte som väl alla drömt om att få vara för en dag.

Lätta och aromatiska trädofter

I en flaska som stigen ur filmerna levereras James Bond 007 med aromatiska trädofter och varma kryddtoner som ändå är lätta och fräscha. Parfymen inleds med toppnoter av fräscha frukter som gröna äpplen och bergamott samt pelargonens mjuka blomdoft. Hjärtnoterna består av rosor, sträv lavendel och varmt aromatisk kardemumma. Bland basnoterna finner du torra trädofter av vetiver och sandelträ tillsammans med mjuk, mättad patschuli och jordiga mosstoner.

Personlig men användbar

James Bond 007 är en användbar, icke påträngande parfym som fungerar i de flesta sammanhang. Samtidigt är det en personlig doft som avslöjar en mångfacetterad karaktär.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (7 har röstat, medel: 3,71 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?