Dolce & Gabbana – The One Gentleman

Dofter: fänkål, kardemumma, lavendel, patchouli, peppar, vanilj - Köp hos Parfym.se
Dolce & Gabbana – The One Gentleman

The One Gentleman från Dolce & Gabbana lanserades år 2010 i och med den 20:e årsdagen av modehusets herrlinje. The One Gentleman är därför en fräscht kryddig dofttolkning av exklusiv modefilosofi som andas stil, klass och artighet.

Kryddig minimalism med karaktär

Doftprofilen är okomplicerad, avskalad och perfekt avvägd. Genom ovanliga ingredienser uppnås en klassisk minimalism med förvånansvärd karaktär.

Den effektfulla toppnoten består rätt och slätt av svartpeppar och vitpeppar som banar vägen för hjärtnoterna. Här finns kardemumma, lavendel och vattenkrasse. Genom vanilj och patschuli skapas en gräddig, mättad bas.

Sofistikerad stil med lugn

The One Gentleman är doften för dig som vet att några få, enkla men exklusiva, element oftast räcker för att uppnå en slående effekt. Detta är en parfym som förmedlar en sofistikerad och självsäker känsla för stil som är helt lugn i att skala bort onödigheter och framhäva kvalitet och klass. Du bär denna mogna och samtidigt moderna doft utan problem både dag- och kvällstid. The One Gentleman fungerar bäst under det kallare halvåret samt under våren.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (11 har röstat, medel: 3,64 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?