Dolce & Gabbana – The One for Men

Dofter: apelsinblomma, ingefära, kardemumma, koriander, tobak - Köp hos Parfym.se
Dolce & Gabbana – The One for Men

Med The One for Men, modehusets maskulina uppföljare till den feminina The One, lyckades Dolce & Gabbana göra allting rätt från början. Sedan The One for Men släpptes år 2008 har denna kryddiga parfym samlat en stor skara entusiastiska förespråkare. Alla säger de samma sak: Det är något visst med The One for Men. Inte är det någon slump att skådespelaren Matthew McConaughey, som korats till världens sexigaste man, var ansiktet för reklamkampanjen.

Klassisk, inte tråkig

Det är inte lätt att utmärka sig mot alla dofter som tävlar om att räknas som en klassiskt maskulin parfym. Men The One for Men, med sin fräscht kryddiga doftprofil med inslag av tobak, ambra och citrusnoter mot en subtil sötma, har definitivt lyckats. Doftprofilen är kreativ snarare än uppenbar och uttjatad, och samtidigt noga sammanställd. Bland toppnoterna finns koriander, basilika och grapefrukt. Hjärtnoterna innehåller kardemumma, apelsinblommor och ingefära. Basnoterna består av ambra, cederträ och tobak. Med dessa element kan doften bevara klassisk elegans utan att bli tråkig, och istället nå en sexig värme.

Därför kan du bära The One for Men året om både under dagen och på kvällen och alltid vara säker på att du gör precis rätt intryck.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (35 har röstat, medel: 3,63 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?