Dolce & Gabbana – Light Blue Living Stromboli for Men

Dofter: ambra, citrusfrukt, patschuli, pelargoner, rosa peppar, vetivern - Köp hos Parfym.se
Dolce & Gabbana – Light Blue Living Stromboli for Men

Med Light Blue Living Stromboli introducerar Dolce & Gabbana ännu en maskulin doft som hämtar inspiration från medelhavsområdet. Denna gång baseras doften på en specifik plats – vulkanön Stromboli. Light Blue Living Stromboli är lättare, fräschare och har fler rena vattentoner än sina föregångare.

Friskt vatten och aromatisk fräschör

Light Blue Living Stromboli inleder sin doftprofil med lekfulla, uppiggande toppnoter av citrusfrukter och rosa peppar för att sedan utvecklas till mjuka hjärtnoter av pelargoner och oemotståndligt friska marina toner. Den aromatiska fräschören fångas upp av basnoter med jordig patschuli, varm ambra och vetiverns mossliknande inslag.

En lat dag vid havet

En doft som Light Blue Living Stromboli lockar fram leenden inte bara på dina läppar, utan hos de runt omkring dig. Vem låter sig inte gärna förföras av denna lätta, somriga doft som för tankarna till en lat dag vid havsstranden? Du kanske inte kan bege dig till Medelhavet just i denna stund, men med Light Blue Living Stromboli känns det som om du redan packat väskorna.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (7 har röstat, medel: 4,14 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Tommy

  |

  Jag gillar denna Cologne men den håller inte så länge. För mig så räcker den bara omkring en timme på huden.

  Reply

 • Flygaren

  |

  Jag köpte den på flygplatsen och den är helt okej. Innan jag köpte så testade jag många olika parfymer men jag hittade ingen favorit. Men efter att ha testat denna så bestämde jag mig för att köpa. Jag älskar doften fast den sitter inte i så länge.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?