Diesel – Only the Brave Tattoo

Dofter: patchouli, peppar,rött äpple, salvia, tobak
- Köp hos Parfym.se
Diesel – Only the Brave Tattoo

Bland parfymskaparna har Diesel aldrig varit rädda att gå utanför ramarna. Samma mod ligger bakom doften Only the Brave Tattoo. Där föregångaren Only the Brave inspirerades av banbrytande män uppmärksammar Only the Brave Tattoo att pionjärer ofta börjar som underdogs och sällan är de som följer strömmen. Med tatueringar som motiv visar doften att det är lika viktigt att lämna spår i sin omvärld som att sätta sin egen prägel på huden.

En lekfull rebell

Only the Brave Tattoo är en lite djärvare, men också lite lekfullare doft som passar bäst att bära kvällstid under det kallare halvåret. Doften förenar söta, fruktiga och varmt kryddiga toner med tobaksnoter med glimten i ögat. Toppnoterna banar väg med söta röda äpplen och syrliga mandariner, varpå hjärtnoterna följer med salvia och peppar. Dessa understryks av trätoner, mjuk och värmande patschuli och ett subtilt inslag av tobak.

Only the Brave Tattoo fångar en maskulinitet som har tillräckligt med självförtroende för att inte ta sig själv på för stort allvar. Detta är en doft för män som inte är rädda för att visa sina tatueringar – eller det hjärta av guld som gömmer sig under dem.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (7 har röstat, medel: 2,71 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Paul

    |

    Luktar gott om du inte har något emot syntetiska ingredienser. Doften är mycket söt och den skulle nästan kunna vara en unisex parfym. Det här är doften som jag önskar att jag kunde äta. Mycket lekfull och sexig. Unga flickor och killar gillar den och man märks.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?