Diesel – Fuel for Life for Him

Dofter: anis, grapefrukt, hallon, heliotrop, lavendel, trä - Köp hos Nordicfeel
Diesel – Fuel for Life for Him

Diesels doft Fuel for Life är en hyllning till livslusten och samtidigt en uppmaning att väcka alla delar av dig själv på nytt. I reklamkampanjen ställdes den provocerande frågan: Lever du? Fuel for Life utmanar dig att leva livet fullt ut och njuta av varje ögonblick, även om det innebär att bryta mot konventionerna.

Doften som bryter mot reglerna och ändå vinner

Den manliga rebell som förkroppsligar Fuel for Life vågar lyfta blicken från den intrampade vägen och uppleva oväntad njutning. På samma sätt kombinerar Fuel for Life ovanliga doftnoter i en överraskande sexig och otroligt intagande komposition av söta, fruktiga och mjukt kryddiga element. Detta är en maskulinitet som ibland gör revolt mot manligheten själv. Varför acceptera begränsningar? Otraditionella doftnoter som hallon och lavendel tillsammans med varma trätoner tar denna doft så mycket längre.

Fuel for Life är doften som lever som den lär. Den håller extremt länge och du kan bära den under vinter- och sommarhalvåret, dag som natt. Med Fuel for Life gör du varje stund till din egen!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (19 har röstat, medel: 3,74 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?