David & Victoria Beckham – David Beckham Homme

Dofter: citrusfrukter, ingefära, kashmirträ, läder, mahognyträ, mysk, patschuli, sechuanpeppar, rosmarin - Köp hos Parfym.se
David & Victoria Beckham – David Beckham Homme

I David Beckham Homme presenterar David och Victoria Beckham en modern, maskulin doft med mycket charm. Parfymen är inspirerad av David Beckham själv i egenskap av en mångsidig man med flera bollar i luften men beskriver en nutida manlighet i stort.

Trädoftande och varmt kryddig

David Beckham Homme är en noga balanserad, välblandad doft med flera exklusiva ingredienser. Övervägande är doftprofilen träig med varma och fräscha kryddnoter samt aromatiska toner och mättad mysk. Bland toppnoterna finns syrliga citrusfrukter och värmande ingefära i samklang med energisk sechuanpeppar. I hjärtnoterna kombineras kryddig rosmarin med kashmirträ och mjuka lädertoner som sedan utvecklas tillsammans med ädelt mahognyträ och den krämiga värmen av patschuli och mysk.

David Beckham Homme är, precis som mannen den beskriver, en mångsidig och flexibel doft. Parfymen passar i de flesta sammanhang när du vill ha en mjuk men ändå manlig doftprofil som utvecklas överraskande länge.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (16 har röstat, medel: 3,69 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?