Clean – Shower Fresh for Men

Dofter: apelsin, citron,jasmin, mandarin, mysk - Köp hos Parfym.se
Clean – Shower Fresh for Men

Äntligen finns en doft med potentialen att bryta föreställningen där mäns parfymvanor efter de duschat alltid leder till aggressivt överdoserande av påträngande, klumpiga parfymer. Med Shower Fresh for Men får även du som man njuta av den uppfriskande upplevelsen av att stiga ur duschen efter en stunds värdefull avkoppling. Denna doft förlänger den unika, fräscha känslan och följer dig när du kliver in i din aktiva vardag igen – men med en raffinerad doftprofil som gör din näsa rättvisa.

Direkt ur duschen – hela dagen

Shower Fresh for Men har en noga genomtänkt, men ändå enkel, doftprofil med fräscha, aromatiska och subtilt kryddiga noter. Med härliga toner av citrusfrukter, bergamott, muskotnöt och svart te håller doften hela dagen. Shower Fresh for Men kommer att vinna din näsa – och ditt hjärta – genom att behaga, inte bedöva. Så kan du njuta av den lyxigt daggfriska, nyduschade känslan i flera timmar på ett subtilt och stilfullt sätt.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (51 har röstat, medel: 3,78 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Martin

    |

    Den öppnar med fräsch citron och mint och den har en metallkänsla som kyler samt svart te i botten. Det här påminner mig en aning om Eau Maximum by Nickel och om Creed Silver Mountain, som en kombination fast enklare. Och så får man en massa komplimanger med den här, bara positiva kommentarer dagen lång. Den börjar dock bli svår att få tag på.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?