Calvin Klein – Obsession for Men

Dofter: ambra, bergamott, jasmin, kanel, koriander, lavendel, muskot, mysk , sandelträd, patchouli, vanilj - Köp hos Parfym.se
Calvin Klein – Obsession for Men

Obsession for Men från Calvin Klein är en av de absoluta hörnpelarna som upprätthåller den maskulina parfymvärlden. Denna unika doft lanserades år 1986 och är lika populär nu som då efter en historia som kantats av vunna utmärkelser. Obsession for Men har en kraftfull och varm samt kryddig karaktär som inte liknar någon annan parfym. Snarare är det många som fått lära sig hur en herrparfym kan dofta just tack vare Obsession for Men.

Sensuell nattparfym

Precis som vissa blommor öppnar sina kronblad först vid skymningen kommer också Obsession for Men till sin rätt om natten. Genom varma kryddtoner, aromatiska träinslag och en doft av kanel skapas en djupt sensuell parfym. Det rika urvalet av ingredienser innehåller bland annat citrusfrukter, kryddorna koriander och kanel samt strävare blomnoter som lavendel. Sötare blommor som nejlika och jasmin balanseras mot varma trädofter av sandelträd, vetiver och ambra, samtidigt som vanilj och patschuli ger krämigt sensuella inslag mot lockande röda bär. Varenda en av de enskilda tonerna sammanstrålar i en välkomponerad och väldigt lyxig harmoni.

Obsession for Men är en djup, intensiv och personlig doft. Med denna parfym på din hud får du kraften att göra ett lika effektfullt intryck.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (27 har röstat, medel: 3,56 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?