Burberry – London for Men

Dofter: bergamott, ekmossa, guiaiacträ, kanel, lavendel, läder, mimosa, portvin, tobak - Köp hos Parfym.se
Burberry – London for Men

Eftersom Burberry kommit att bli liktydigt med brittiskt mode av högsta kvalitet – ja kanske brittiskhet själv – världen över, passar det som hand i en välskräddad engelsk handske att Burberry fångar huvudstadens själ i London for Men, en träig, kryddig doft för män klädd i det berömda rutmönstret.

Modern brittisk elegans

London for Men är en mättad, elegant doft som ändå är fräsch och modern. Det bästa av en lång tradition av högkvalitativa produkter kombineras här med den engelska metropolens oupphörliga puls. Doften innehåller toppnoter av sträv lavendel, fräsch bergamott och varm kanel. Hjärtnoterna består av lekfull mimosablomma och sofistikerat läder samt en diskret not av portvin. Jordig ekmossa och guiaiacträ utgör basen tillsammans med tobaksblad som påminner om välluktande piprök.

London for Men är sofistikerad utan att vara tung och passar dig som rör dig fritt mellan det traditionella och det moderna och gärna njuter av vad båda världar har att erbjuda. London for Men är en lagom intensiv doft som håller länge. Den passar bäst att bäras under vinterhalvåret.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (11 har röstat, medel: 3,73 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?