Versace – Yellow Diamond

Dofter: ambra, apelsinblommor, bergamott, citron, fresia, guaiacträ, mimosa, mysk, neroliblommor, näckros, päron - Köp hos Parfym.se
Versace – Yellow Diamond

Yellow Diamond från Versace lanserades 2011 som en fortsättning på serien av dofter som inspirerats av kristaller och ädelstenar. Med Yellow Diamond når kollektionen en ny, exklusiv nivå.

Blommigt söta citrustoner

Yellow Diamond är en luftig, ren och blommig doft med sprudlande intensiva citrustoner som speglas i flaskans oemotståndligt soliga gula färg. Den lyxiga, feminina doftprofilen inleds med uppfriskande toppnoter av strålande citroner, syrlig bergamott, citrusdoftande neroliblommor och kylande päronsorbet. Citrustemat fortsätter i hjärtnoterna där apelsinblommor introducerar fresia, mimosa och näckrosa. Basnoten ger en mjuk grund åt de lätta frukttonerna genom ambra, mysk och guaiacträ.

Med sitt soliga sinne påminner Yellow Diamond om Daisy från Marc Jacobs och är en utpräglad vår- och sommardoft. För att matcha både strålande sol och glatt humör är detta den idealiska parfymen!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (6 har röstat, medel: 4,17 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • 86:an

  |

  En fantastisk doft. Den har alla de inslag som jag gillar som päron, apelsinblomst, bergamott, citron och så vidare. Det här är en doft som inte är för mycket. Den är så lätt att den kan användas i mer formella sammanhang såväl som på jobbet. Det enda negativa med den här parfymen är att den inte håller länge. Det verkar som att den försvinner samma ögonblick som man sprayar på. Man måste fylla på med mer under dagen.

  Reply

 • vera

  |

  Jag älskar den här doften. När jag sprayar på med den så påminns jag genast om citroner och solsken. Jag kan tydligt urskilja apelsin och när parfymen torkar in så transporteras jag till en äng med blommor där en gul sommarsol skiner på en molnfri himmel! På mig så håller parfymen under 12 timmar.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?