Versace – Crystal Noir

Dofter: ambra, apelsinblommor, gardenia, ingefära, kardemumma, kokosnöt, mysk, peppar, pioner, sandelträ - Köp hos Parfym.se
Versace – Crystal Noir

Med Crystal Noir startade Versace sin kollektion av kristallinspirerade dofter år 2004. Crystal Noir är en välbalanserad, sensuell och lätt mystisk parfym som förblir en favorit hos många.

En sensuell doft som förtjusar och förför

Crystal Noir samlar utvalda ingredienser i en sexig, vacker och väldigt modern blandning som för tankarna till en femme fatale. Vita blomblad, fräscha och varma kryddor och krämig kokosnöt samspelar med en rökig underton som skapar en chic sexighet. De kryddiga toppnoterna innehåller het ingefära, peppar och kardemumma. Hjärtnoternas vita blombukett gömmer pioner, gardenia och afrikanska apelsinblommor som bildar en utsökt harmoni med kokosnötens ljusa krämighet. Basnoterna av ambra, mysk och sandelträ står för precis rätt kombination av värme, sensualitet och torra kryddor.

Crystal Noir upplevs ofta som en typisk nattdoft, men med rätt attityd kan du bära den under dagen också. Om du ger denna parfym en chans kan du lita på att även du kommer att falla för Crystal Noir!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 har röstat, medel: 3,56 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?