Versace – Bright Crystal

Dofter: ambra, granatäpple, lotus, magnolia, mahogny, mysk, näckros, yuzu - Köp hos Parfym.se
Versace – Bright Crystal

Med Bright Crystal skapade Versace en fräsch och lätt gourmandaktig fortsättning i sin kollektion av parfymer med inspiration av ädelstenar. Bright Crystal är en mjuk, strålande doft med fantastiska syrliga inslag.

Kvinnlig och varm med syrliga inslag

Bright Crystals ljust rosa flaska andas en fräsch men lyxig kvinnlighet med en lätt, fruktig och blommig doftprofil. Toppnoterna består av syrligt granatäpple, citrusfrukten yuzu och kylande vatteninslag. Hjärtnoterna innehåller mjuka blomdofter av lotus, magnolia och näckrosor. Ädel mahogny bildar basnoten tillsammans med mysk och milt värmande ambra.

Bright Crystal är en fantastisk syrlig doft som passar perfekt under sommarhalvårets dagar. Dess väldigt mjuka karaktär gör att du kan behöva fräscha upp den då och då, men med en så ljuvlig doft som denna gör det absolut ingenting.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Johanna

  |

  Den här parfymen har en ren och fräsch doft och jag brukar använda den dagar då man är lite mer ledig och struntar i smink men fortfarande vill lukta gott. Doften försvinner efter cirka 3-5 timmar efter det att jag applicerar den. Något jag gillar är att folk frågar vilken parfym jag använder då jag har den på.

  Reply

 • moa

  |

  Det här är en av mina absoluta favoriter. Den är blommig och fräsch, underbar helt enkelt. Jag tycker också om flaskan som är vacker. Jag kan bara klaga på det att den här parfymen inte håller så länge på min hud, jag hade önskat att man hade känt doften lite längre.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?