Sarah Jessica Parker – Lovely

Dofter: bergamott, lavendel, mysk, orkidé, nektarin - Köp hos Parfym.se
Sarah Jessica Parker – Lovely

Lovely skapades 2005 av Sarah Jessica Parker tillsammans med Laurent Le Guernec och Clement Gavarry och är skådespelerskans första doft. Som den modeikon hon är hade Sarah Jessica Parker en tydlig vision för sin parfym: en väldigt sexig och samtidigt onekligen smakfull doft för kvinnor i alla åldrar. Enbart den vackra flaskan viskar om att hon lyckats.

Mjuka kryddor och sensuell mysk

Lovely har en kryddig, aromatisk doftprofil med en framträdande, sensuell ton av mysk. Parfymen är varken överdrivet söt eller krystat feminin, utan återhållsamt graciös med en lugn, men ändå charmerande elegans. Bland toppnoterna balanseras citrusfrukter med en lätt lavendelnot och ett originellt inslag av drinken äppelmartini. I hjärtnoten finns blomdofter av orkidé och vita liljor som vilar mot en mättad bas av vit ambra, ädla träslag och gräddig, vit mysk.

Lovely är tillräckligt sofistikerad och sparsmakad för att fungera som vardagsdoft, samtidigt som den har en förtjusande personlighet som sticker ut från mängden. Letar du efter en signaturdoft har Lovely allt du kan önska!

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (23 har röstat, medel: 3,87 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?