Ralph Lauren – Ralph

Dofter: fresia, magnolia, mandarin, mysk, vit iris, äppelblad - Köp hos Parfym.se
Ralph Lauren – Ralph

Få dofter är så användbara som den fräscha, fruktiga Ralph från Ralph Lauren. Doften föddes år 2000 och det är just därför den passar lika bra nu som då. Som ett sant barn av sin tid fångar Ralph en okomplicerad, energisk känsla som framförallt passar dagtid. Doftens friska, blommiga toner är söta utan att tynga ner och håller lätt jämna steg med moderna unga kvinnor.

Doft & Passar till

Som den ljusblå, halvklotsformade flaskan är också doften tilldragande enkel, utan att för den sakens skull begränsa sig. I Ralph förenas det bästa från världens alla hörn: japanska blomnoter med italiensk mandarin för att möta magnolia och blå mysk. Tillsätt en accent av Ralph varje morgon innan du kliver ut genom dörren. Med Ralph som följeslagare omges du av den självklara känslan av att världen faktiskt redan är din att upptäcka!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (21 har röstat, medel: 3,71 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • sara

  |

  Jag blev förvånad av den här parfymen. Jag kommer ihåg då den lanserades men då var jag inte så intresserad av den. För ett tag sedan så kom jag över en flaska av en slump och blev positivt överraskad. Det här är en ren och tillbakalutad doft som passar dagtid. När jag har den på så får jag hela tiden kommentarer om att jag luktar gott.
  Jag älskar freesia och fruktiga blomdofter, men personligen så märker jag inte av blommorna särskilt mycket. Man får mest en ren doft.

  Reply

 • Naomi

  |

  När man ser flaskan så får man ett helt annat intryck av parfymen än då man faktiskt känner doften av den. Jag hade förväntat mig något i stil med hav men det här är mer blommor. Men jag är lite försiktig med att inte applicera för mycket för då kan parfymen bli en aning övermäktig.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?