Naomi Campbell – Naomi Campbell

Dofter: ambra, kokosnöt, kola, magnolia, mandarin, mysk, persika, röd chili, träslag, vanilj - Köp hos Nordicfeel
Naomi Campbell – Naomi Campbell

Naomi Campbells första doft släpptes 1999 och uppkallades efter den ikoniska supermodellen själv. Sedan dess har hennes parfymer fått ett gott rykte inom parfymvärlden som moderna, unika och exklusiva dofter. Parfymen Naomi Campbell är inget undantag. Det är en yppig, mättad och välavvägd doft med söta toner av vanilj, kola och kokosnöt.

Pudrigt sensuell med söta toner

Naomi Campbell är en parfym som lyckas samla ett rikt urval av doftelement utan att det känns överdrivet eller osammanhängande. Istället skapas en komplex, varm och mjuk doft som är djupt sensuell. Parfymen är en så kallad gourmanddoft med matiga toner framförallt från desserter. Doftprofilen består av fruktigt blommiga toppnoter av persika, kokosnöt, mandarin, magnolia och ett hett inslag av röd chilifrukt. Sedan följer hjärtnoterna med en ymnig blomsterbukett. Basnoterna utvecklar pudrigt söta toner av kola, vanilj och mysk tillsammans med kryddigare ambra och träslag.

När du vill känna dig riktigt sexig och skämma bort dig själv är Naomi Campbell den perfekta doften. Parfymen bärs helst under höst och vinter och passar dygnet runt.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (12 har röstat, medel: 3,83 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?