Michael Kors – Michael Kors

Dofter: fresia, kashmirträ, liljor, mysk, natthyacinten, osmanthus, pioner, rökelse, tahitisk vetiver, violrötter - Köp hos Parfym.se
Michael Kors – Michael Kors

Michael Kors parfym som är döpt efter den berömde designern själv lanserades år 2004 i en flaska som är som gjord för att stå framme och visas upp på ditt nattduksbord. Den slipade glasflaskan med det mjukt champagnefärgade innehållet och den minimalistiska, borstade korken reflekterar den enkla men ändå raffinerat sexiga ljusa blomdoft den innehåller.

Vit blombukett med natthyacint och trädofter

I doftprofilen av Michael Kors står den krämiga, nästan animaliska natthyacinten i centrum. Vägen dit bereds av toppnoterna med fresia, rökelse och kinesisk osmanthus. Väl i hjärtnoterna ger fräscha liljor, ljusa, lätta pioner och aromatiska violrötter rätt balans till den mystiska och förföriska natthyacinten. När basnoterna sedan utvecklas bereder de en mjukt kryddig och sensuell botten genom tahitisk vetiver, gräddig mysk och sammetslent kashmirträ.

Michael Kors är en parfym som drar till sig komplimanger. Doften håller länge och passar både natt och dag. Trots sin våriga känsla kan den bäras året om. Michael Kors är en annorlunda vardagsdoft som förför i stillhet.

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 har röstat, medel: 3,70 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?