Marc Jacobs – Honey

Dofter: apelsinblommor, kaprifol, mandariner, persika, päron, torra träslag, vanilj - Köp hos Parfym.se
Marc Jacobs – Honey

Honey från Marc Jacobs lanserades år 2013 och skapades av Annie Buzantian och Ann Gottlieb. Honey har en mild, varm och blommig karaktär med söta inslag av honung och frukter.

Fräsch och gyllene sötma

I Honey tolkas honungens milda, guldgula sötma i vart och ett av de tre doftackorden, från lätt till mättad då den till slut övergår i just gyllene honung. I toppnoterna banar syrliga mandariner och fräscht päron väg mot len och söt fruktbål. Bland hjärtnoterna representeras honungen av kaprifolens varma blomsterdoft tillsammans med mjuk persika och apelsinblommor. I och med basnoterna landar slutligen honungstemat i en varm, krämig känsla tillsammans med vanilj och torra träslag.

Med Honey kan du omge dig av en mjuk men ändå livlig doft som med fördel bärs under varma dagar. Det är en delikat och sofistikerad tolkning av ett ljuvligt tema.

Pris: 400-500 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (3 har röstat, medel: 4,33 av 5)
Loading...

Kommentarer (3)

 • Blomman

  |

  Jag testade den här i butiken och det var inget för mig. Om du gillar Marc Jacobs Daisy så kanske du också kommer att tycka om Honey. Den har rätt starka inslag av blommor och jag tycker knappt att man märker frukt eller sött i den här parfymen.

  Reply

 • Doreen

  |

  Jag har provat den här doften vid flera tillfällen och jag tycker om den men kommer antagligen inte att köpa den. Det är en feminin och fruktig doft men det är något som är lite alldagligt med Honey. Man kan säga att det luktar gott och att det här är en parfym som passar vardagen utan att vara något exceptionellt. Om du tycker om de andra dofterna från Marc Jacobs så bör du testa denna.

  Reply

 • paula

  |

  Jag älskar doften av den här produkten. Det luktar inte honung men det är ingen nackdel för mig. Doften är lättsam och djupnar då parfymen torkar in i huden. Doften försvinner rätt snabbt men det är inget som stör mig.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?