Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh

Dofter: cederträ, grapefrukt, hallon, jasmin, litschifrukt, mysk, plommon, päron, rosor, äppelblommor - Köp hos Nordicfeel
Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh

Daisy Eau So Fresh från Marc Jacobs är en ännu fräschare, charmig och feminin version av den tidigare doften Daisy. Daisy Eau So Fresh är en sprudlande, fruktig, söt parfym med blommiga och gröna toner som man inte får nog av. Flaskan är dessutom ett litet konstverk i sig där korken försetts med stiliserade blommor i en uppsluppen och samtidigt utsökt stilfull nick mot det feminina.

Oskyldig doft med personlighet

Daisy Eau So Fresh, har, precis som namnets ordlek antyder, en originell men helt och hållet behaglig, ren karaktär. Dofterna rör sig från gröna toppnoter med friska toner av grapefrukt, fräscha päron och söta hallon till blommiga hjärtnoter. Där samspelar mjuka äppelblommor, jasmin och rosor med oemotståndlig litschifrukt. Till sist utvecklas de ljuvliga basnoterna av aromatiskt cederträ, mild mysk och mörka plommon.

Daisy Eau So Fresh är perfekt för dig som letar efter en fräsch och ren sommardoft som ändå uttrycker en personlig stil och massor av charm.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (17 har röstat, medel: 3,71 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?