Marc Jacobs – Daisy

Dofter: gardenia, grapefrukt, jasmin, jordgubbar, ljusa träslag, mysk, vanilj, violblad, violer - Köp hos Parfym.se
Marc Jacobs – Daisy

Daisy från Marc Jacobs presenteras i en varmt gyllene flaska med två stiliserade tusenskönor vid korken. Tusenskönan, Daisy på engelska, är den röda tråden för denna unga, lätta doft. Med tusenskönan förknippas de ljusa stunder och det soliga humör som Daisy förmedlar i en sofistikerad version.

Doft av en solig sommardag

Daisy har en luftig, ljus och samtidigt blommigt feminin doft med lätt pudriga undertoner och varma träinslag. Doftprofilen sträcker sig från fruktiga toppnoter med rosa grapefrukt och saftiga jordgubbar mot gröna violblad till blomdoftande hjärtnoter. Här öppnar jasmin, gardenia och violer sina kronblad mot basnoter av mjukt aromatiska, ljusa träslag och gräddig mysk med ett inslag av söta vaniljstänger.

Daisy är en doft som bokstavligen är skapt för att stråla ikapp med ljusa vår- och sommardagar. Trots sin lätthet bjuder Daisy på en väl rundad komposition som låter din personlighet glänsa!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 har röstat, medel: 3,80 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Rita

  |

  Av alla fantastiska parfymer från marc jacobs så är det den här som jag gillar bäst! Den har en vacker doft som inte är för stark eller för svag. Det här är den enda jag har köpt men nu kommer jag att hålla utkik efter flera marc jacobs produkter. Älskar doften och förpackningen, så fint!

  Reply

 • Underbar

  |

  Jag har länge letat efter en parfym som håller länge på mig. Jag har märkt att billigare parfymer snabbt förlorar doften så jag bestämde mig för att investera i en riktigt bra parfym. Problemet med de dyrare parfymerna är att de ibland luktar lite fränt. Men Daisy är en fräsch och ungdomlig doft som håller hela dagen och som passar alla tillfällen!

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?