Lexington – Casual Luxury Woman

Dofter: bergamott, fresia, lilja, mandarin, melon, mynta, mysk, persika, salvia, trätoner - Köp hos Nordicfeel
Lexington – Casual Luxury Woman

Nu kommer en fräscht blommig, fruktig doft från Lexington, det svenska företaget som blivit synonymt med förstklassiga heminredningsdetaljer för en extra lyx i vardagen. Med Casual Luxury Woman kan du omge dig med samma trivselkänsla som Lexington annars erbjuder genom sina högkvalitativa material och utmärkta design. Lyx är bara njutbar när den är bekväm och avslappnad, vilket Lexington förmedlar i sin doft Casual Luxury Woman.

Njut av avslappnad lyx

Casual Luxury Woman är en aromatisk, fruktig doft med marina inslag och blomnoter. Toppnoterna är sprudlande grön mandarin, bergamott och fräscht kylande mynta. Bland hjärtnoterna samspelar lent fruktig persika och saftig melon med fresia och lilja. Basnoterna består av kryddig salvia och torra trätoner mot krämig mysk och den unika, alltid lika lockande, doften av hav.

Casual Luxury Woman är en lätt, välbalanserad doft som är sofistikerad och feminin men inte tung eller reserverad. Casual Luxury Woman passar när du vill känna dig fräsch och väldoftande samtidigt som du vill kunna slappna av och njuta.

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (16 har röstat, medel: 3,81 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?