Lady Gaga – Fame

Dofter: aprikos, belladonna, honung, jasmin, rökelse, saffran, tigerorkidé - Köp hos Parfym.se
Lady Gaga – Fame

Fame från Lady Gaga lanserades 2012 och är multiartistens första doft. Precis som i sitt artistskap bryter Lady Gaga mot konventionerna även här. Redan flaskan är ett förbluffande, fascinerande konstverk där den gyllene korken greppar en slät, nattsvart glaskropp som en klo eller spindel. Flaskan formgavs i samarbete med Nick Knight.

Ovanlig doftstruktur

Och även doften själv, Fame, lämnar reglerna bakom sig. Istället för att utvecklas efter hand i tre doftlager använder Fame sig av en ovanlig teknik där alla ingredienser framträder samtidigt. Istället för den traditionella strukturen har sammansättningen blandats för att lyfta fram olika aspekter av varje doftnot samtidigt. De tre ackorden – ett mörkt, ett sensuellt och ett ljust – klingar alltså på samma gång. Det mörka ackordet består av den giftiga blomman belladonna och rökelse. De sensuella tonerna är honung, saffran och aprikos. De ljusa noterna innehåller blommiga dofter av jasmin och tigerorkidé. När du sprejar på Fame är parfymen först svart, för att sedan bli helt osynlig.

Fame är en upplevelse som visar Lady Gagas skicklighet som artist i olika medier. Fame stimulerar alla sinnen och passar utmärkt när du ska ge dig ut i natten.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 har röstat, medel: 3,20 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?