Lacoste – Touch of Pink

Dofter: apelsin, blodapelsin, citrusfrukter, jasmin, kardemumma, korianderblad, korianderfrön, morotsfrön, mysk, persika, sandelträ, vanilj, violblad - Köp hos Parfym.se
Lacoste – Touch of Pink

Med Touch of Pink har Lacoste skapat en yngre feminin parfym som andas energi och sprudlande livsglädje. Som flaskans smakfulla, simpla design antyder ger Touch of Pink en okomplicerad och munter kvinnlig doft där sötma länkar samman sportighet och elegans.

Energisk och ung femininitet

Touch of Pink har en pudrig och söt doftprofil med både fräscha och mättade inslag. Toppnoterna består av aromatisk kardemumma och gröna korianderblad i kombination med len, saftig persika, solig apelsin och syrlig blodapelsin. Snarare än att ta över som distinkta dofter skapar citrusfrukterna en uppfriskande och söt lätthet som samspelar väl med de andra ingredienserna. Hjärtnoterna består av korianderfrön, jasmin, fräscht havsaktiga violblad och jordiga morotsfrön. I basen finns varma och träiga dofter av sandelträ och mysk med en framträdande ton av söt, krämig vanilj.

Touch of Pink är en perfekt, ung dagsdoft för det varmare halvåret. En rakt igenom vacker doft som får dig att känna dig som en nyutslagen blomma!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (9 har röstat, medel: 3,56 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?