Lacoste – Lacoste pour Femme

Dofter: gröna äpplen, heliotrop, hibiskus, jasmin, lila fresia, läder, peppar, rosor, rökelse, tränoter - Köp hos Nordicfeel
Lacoste – Lacoste pour Femme

Lacoste pour Femme från Lacoste skapades av Olivier Cresp år 2003 och förmedlar det världsberömda modehusets vision av feminin, sportig elegans. Lacoste pour Femme presenteras i en avskalad flaska i soliga toner där korkens reliefmönster är en hyllning till märkets ikoniska pikétröjor och den lilla krokodil-logotypen vittnar om hög kvalité och ofelbar stilkänsla.

Avskalad och sportig femininitet

Lacoste pour Femme innebär inget undantag till modehusets enastående filosofi och visar att även feminin elegans kan vara nog så effektfull när den är enkel, avslappnad och sportig. Den fräscha blomsterdoften inleds av aromatiskt uppfriskande toppnoter med gröna äpplen, lila fresia och peppriga kryddtoner. Hjärtnoterna är en kombination av utvalda blommor med bland annat hibiskus, jasmin, rosor och heliotrop. Basnoterna består av tränoter och lätta läderdofter tillsammans med ett mjukt inslag av rökelse.

Lacoste pour Femme passar dig som letar efter en dagsdoft att använda året om. Med denna avslappnat eleganta och feminina parfym intar du en bekymmerslös kvinnlighet som är fri nog att verkligen njuta av livet.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (3 har röstat, medel: 3,33 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Varga

  |

  Det här är den enda doft som känns helt naturlig på mig. Det händer att jag byter till andra parfymer men jag återkommer alltid till denna. Det är också den enda doft som jag får komplimanger för.

  Reply

 • Sophia

  |

  Jag är nu inne på min andra flaska och det här är den parfym som med största sannolikhet för evigt kommer att finnas på min topp 5 lista. Den är varm och elegant, inte för påträngande eller skarp utan mild och diskret.

  Om du är känslig för lukter så kan det här bli ett bra val. Jag önskar faktiskt ibland att den var lite kraftfullare och det är nog det enda negativa som jag kan säga, den doftar inte så länge på huden. Jag har dock inget emot att spraya på med mer efter några timmar.

  Den luktar inte som någon annan parfym som jag har testat, den är unik och designen är tidlös.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?