Juicy Couture – Viva La Juicy

Dofter: ambra, gardenia, jasmin, kaprifol, kola, mandariner, nougat, sandelträ, vanilj, vilda bär - Köp hos Parfym.se
Juicy Couture – Viva La Juicy

Viva La Juicy från Juicy Couture släpptes 2008 och presenteras i en kristallklar glasflaska med en stor, knallrosa rosett runt den elegant slipade korken. Från en gyllene säkerhetsnål mitt i rosetten dinglar ordet Couture. Flaskans olika element lyckas verkligen förmedla vad för slags doft den innehåller. Viva La Juicy är en söt, feminin och väldigt chic parfym med en kaxig underton.

Blommig gourmanddoft med glimten i ögat

Viva La Juicy kombinerar ljusa blomnoter med dessertvärldens gourmanddofter på ett förtjusande charmigt och väldigt stilsäkert sätt. Toppnoterna börjar sprudlande fruktigt med saftiga, syrligt söta mandariner och handplockade vilda bär. Sedan övergår Viva La Juicy i hjärtnoterna med av en symfoni av vita blomblad som består av kaprifol, jasmin och gardenia. Blomdofterna kommer till sin fulla rätt när basnoternas gourmandtoner utvecklas. Här finns kola, vaniljstänger, chokladdoftande nougat och en varm ambra. Kryddigt sandelträ rundar av kompositionen med en sträv och torr doft som blir oemotståndlig mot den lyxiga sötman.

Viva La Juicy för tankarna till en oemotståndligt charmig kvinnlighet som gärna leker med det feminina. Det är en stilfull doft på samma sätt som en välskuren bikerjacka som bärs över en blommig klänning. Detta är den optimala doften för dig som vill ha en lättburen signaturdoft med personlighet!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 har röstat, medel: 4,50 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Lärkan

  |

  Den här parfymen har en förpackning som är söt och gullig och det stämmer väl överens med doften. Jag får komplimanger varje gång jag har den på. Hållbarheten är okej, räcker omkring 4 timmar på mig. Produkten är prisvärd och det här är en parfym som varje flicka bör ha i sin parfymsamling.

  Reply

 • Madde93

  |

  Jag fick den här av min pojkvän som julklapp och jag gillar den verkligen. Jag brukar inte använda parfymer så mycket men det här har blivit en doft som jag använder dagligen. Den är söt och fruktig och du behöver inte spraya på så mycket för att få effekt. För mycket gör att det luktar mysk. Jag tycker att det här är en ungdomlig doft.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?