Juicy Couture – Peace, Love & Juicy Couture

Dofter: amalfi-citroner, hyacint, jasmin, kaprifol, lindblommor, magnolia, mysk, patschuli, röda äpplen, vild vallmo, vinbärsblad, violrot - Köp hos Parfym.se
Juicy Couture – Peace, Love & Juicy Couture

Peace, Love & Juicy Couture från Juicy Couture är en modern hyllning till sextiotalets hippie-era av kreativitet och frihetslängtan. Doften levereras i en tung, kristallklar slipad glasflaska med ett lika rent innehåll. Mot denna kanvas bildar de bohemiska dekorationerna som hänger runt flaskhalsen – turkosa pärlor, fluffiga ceriserosa tofsar och symboler i guld och silver – ett fantastiskt träffsäkert stilstatement. Om Peace, Love & Juicy Couture skulle sammanfattas i färger skulle det vara just dessa – en grön, rosa doft med en ren fräschör.

Blommor, frukt & gröna noter

Peace, Love & Juicy Couture förmedlar den bekymmerslösa livsglädje den inspirerats av genom blomnoter, fruktiga element och gröna inslag. Samtidigt finns en aromatisk, mättad och sensuell underton. Det är en väldigt feminin, söt parfym med tillräckligt med fräschör för att vara välbalanserad. Doftprofilen innehåller toppnoter av söta röda äpplen, fräscha amalfi-citroner, gröna vinbärsblad och lockande hyacint. Efter toppnoterna följer hjärtnoterna med en prunkande blomsterträdgård av jasmin, magnolia, kaprifol, lindblommor och vild vallmo. Basnoten består av aromatisk violrot, sensuell mysk och gräddig patschuli.

Blomnoterna i Peace, Love and Juicy Couture är ovanligt naturliga och följer med under hela doftutvecklingen. Vissa menar att doften påminner om Parfum D’Eté från Kenzo, medan andra drar paralleller till Only från Givenchy. I slutändan är Peace, Love & Juicy Couture en helt unik, magnifik och ändå avslappnad doft som passar alldeles perfekt som vår- och sommarparfym.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 har röstat, medel: 3,50 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Love!

  |

  Det här är den enda juicy couture doften som jag tycker om. De andra är för mycket och får mig att må illa. Men den här är underbar. Den är jordig med inslag av söt persika. När jag känner doften så får jag bohemiska vibbar. Mycket lek, sött och med fötterna på jorden.

  Reply

 • Gry

  |

  Det luktar lite gräs men också mycket fräscht, men var försiktig med att inte spraya på med för mycket! För mig räcker det med två sprayningar. Flaskan är väldigt söt. Jag tycker om den!

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?