Jimmy Choo – Jimmy Choo

Dofter: kola, mandariner, orkidé, patschuli, päron - Köp hos Parfym.se
Jimmy Choo – Jimmy Choo

Jimmy Choo är numera synonymt med de mest exklusiva skor och accessoarer lyxmodevärlden har att erbjuda. Med Jimmy Choo lanserar modehuset sin första parfym som är uppkallat efter märket själv i en vacker flaska som inspirerats av de berömda italienska glaspärlorna från Murano.

Söt och krämig sensuell doft

Parfymen Jimmy Choo har en djup, sensuell doft med en lockande sötma mot en sensuell krämighet och mjuka fruktiga inslag. Jimmy Choo för tankarna till en sexig, kraftfull kvinnlighet med en intensiv och feminin doftprofil. Sammansättningen inleds med fräscht fruktiga toppnoter av söta päron och sprudlande mandariner tillsammans med gröna noter. Hjärtnoten är lockande och förtjusande enkel med ett enda intensivt ackord av orkidé. Denna vilar på en mättat gräddig bas av patschuli och kola.

Trots att Jimmy Choo är en varm och djup doft kan den bäras under alla tider på dygnet och året. Den har en fantastisk hållbarhet med en kraftfull doft som kan vara bra att applicera försiktigt.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (14 har röstat, medel: 3,79 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Maria

    |

    Köpte Eau de Parfymen, räcker med en liten dusch och den räcker länge! Väldigt kraftfull med ”migränvarning” (för mig som lätt får migrän av starka dofter) Men blir otroligt mjuk och mild i doften efter några timmar….

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?