Hugo Boss – Hugo XX

Dofter: ambra, blåbär, jasminens, litchifrukter, mandarin, mysk, rosor, sandelträ. - Köp hos Parfym.se
Hugo Boss – Hugo XX

Hugo XX från Hugo Boss skapades 2007 tillsammans med det maskulina motstycket, Hugo XY. De två dofterna för en dialog där var och en utgör en spännande, självständig enhet. Hugo XX är en avslappnad gourmanddoft med fruktiga inslag och blomnoter som leker med en sensuell underton.

Sofistikerat lekfull

Hugo XX tolkar en självsäker, glamourös kvinnlighet som är mogen nog att varken ta sig själv eller andra på för stort allvar. De sexiga noterna utvecklas därför med en avslappnad lekfullhet precis som den guldfärgade flaskan bär en industriell känsla och påminner om en burk sprejfärg. Hugo XX inleds med syrligt fräsch mandarin, blåbär och söta, rena litchifrukter. Därefter uppstår hjärtnoterna av jasminens karakteristiskt svala blomdoft och mjuka rosor. I basnoterna utvecklas mättad, krämig värme och kryddighet genom ambra, mysk och sandelträ.

Hugo XX är en fascinerande doft som trots sin starka personlighet är både lätt och lättburen. Med denna parfym lutar du dig tillbaka med ett leende på läpparna i vilket sammanhang som helst.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 har röstat, medel: 3,40 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?