Hugo Boss – Boss Nuit pour Femme

Dofter: aldehyder, jasmin, mossa, persika, sandelträ, violer, vita blomblad - Köp hos Parfym.se
Hugo Boss – Boss Nuit pour Femme

Boss Nuit pour Femme från Boss lanserades 2012 med Gwyneth Paltrow som ansiktet för reklamkampanjen. Flaskans ljusa, gyllene kork och smäckra, nattsvarta kropp speglar Paltrows blonda hår och svarta klänning. Den lilla svarta är nämligen inspirationen för denna doft: En mångsidig, användbar följeslagare när du ska ut i natten.

En modern nattdoft

Till skillnad från andra parfymer som skapats för att bäras om kvällen är Boss Nuit pour Femme nöjd med att låta dig få uppmärksamheten. Det är en lätt komposition med vita blommor och mjuka kryddor som tolkar nattparfymer på ett nytt, modernt sätt. Doften introducerar sig genom fräscha toner av persika och aldehyder, för att sedan fortsätta med mjuka vita blomblad, sval jasmin och sensuella violer. Boss Nuit pour Femme avrundas med mättade toner av sandelträ och mossa.

Med Boss Nuit pour Femme får du en fin, utsökt kvällsdoft som är självklart sexig på ett sätt som inte måste ta i för att få märkas.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (6 har röstat, medel: 3,83 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Ylva

    |

    Det här är verkligen ett bra köp! Jag fick komplimanger första gången jag hade den på. Den är varm, sensuell och söt och är helt klart en av de bästa parfymer som jag har. Det här är också en av de bästa nattparfymerna som jag har för den passar både nattetid och dagtid. Flaskan är snygg och har perfekt form och storlek för resenecessären. Det här kommer att förbli min reseparfym tills något bättre dyker upp.

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?