Hugo Boss – Boss Femme

Dofter: aprikos, citronträd, fresia, jasmin, lilja, mandarin, mysk, ros, svartvinbär - Köp hos Parfym.se
Hugo Boss – Boss Femme

Med Boss Femme ville Hugo Boss föra tankarna till en romantisk bild av kvinnlighet så som den existerar i fantasin. Denna kvinnlighet skiftar mellan drömmare och drömlik, med en lätt, ljus doft av vita blommor, rosor och citrusfrukter.

Balans mellan feminin och fräsch

Boss Femme har en feminin doft där blommor står i förgrunden. Samtidigt balanseras de skickligt mot rena, fräscha noter och eleganta element. De lysande klara toppnoterna innehåller citrustoner, svarta vinbär och fresia. Sedan följer de mjukare hjärtnoterna med en symfoni av blommor med vita blad, liljor, jasmin och bulgariska rosor. Basnoterna av aprikoser och citronträ är lika lätta och mjuka, men mättade tack vare ambrans värme.

En glad doft

Boss Femme är en glad, hoppfull doft som får dig att känna dig lätt om hjärtat – allt är möjligt med denna blomstersymfoni! Parfymen passar bäst om dagen under de tre varmaste årstiderna, både till jobbet och till fritiden. Boss Femme är inte förförisk och försöker inte locka till sig någon, utan är fullkomlig i sin egen lycka.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (11 har röstat, medel: 4,18 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Elin

  |

  Jag var ute efter en parfym med blomdoft och föll för denna. Jag lekte med tanken om att köpa Chloe parfymen men passade samtidigt på att testa Boss Femme. Chloe har ytterligare en doft not som inte finns i den här parfymen. Jag är väldigt flickaktig och feminin av mig och därför så tycker jag att den passar mig perfekt. Om du tycker om blommiga, nyckfulla, och romantiska dofter så kan det här vara en parfym för dig.

  Reply

 • Triss

  |

  Jag tycker att det här är en behaglig och elegant parfym. Den är inte för skolflickor men heller inte för sexiga tanter, tänk dig den lilla svarta klänningen. Den är inte för tung eller för söt, helt enkelt perfekt för mig. Det finns bara en sak som jag stör mig lite på och det är att parfymen inte håller så länge. Jag önskar att doften höll sig kvar i huden längre men jag kommer ändå att köpa den här parfymen igen.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?