Gucci – Rush

Dofter: fresia, koriander, patschuli, persika, rosor, vanilj, - Köp hos Parfym.se
Gucci – Rush

Med Rush har Gucci skapat en riktig hjärtekrossare. Den unika, blommigt aromatiska doften lanserades 1999 för att fånga den berusande spänningen av en plötslig förälskelse. Kompositionen är oförglömlig och drar till sig komplimanger likt en magnet.

Förförisk doftkombination
Rush förför med vita blommor, patschuli och vanilj samtidigt som den intar dina sinnen med aromatiska och fruktiga toner som balanseras av en lätt jordig not. Den intensivt röda flaskan fungerar nästan som ett varningstecken: Rush kommer att ta dig med storm samtidigt som du gör just den kraften till din egen. Bland toppnoterna finns afrikansk fresia och persika, bland hjärtnoterna koriander och damascenerrosor. Basnoterna skapar en mjuk och sensuell underton med vanilj och patschuli.

Rush är fräck, kaxig och intensiv – en doft som gjord för att dyka ner i nattlivet tillsammans med dina vänner. Parfymen håller väldigt länge, så efter Rush har tagit dig med storm har du hela natten på dig att göra den kraften till din egen. Använd den på egen risk!

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 har röstat, medel: 3,70 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?