Gucci – Guilty

Dofter: ambra, mandarin, patchouli, peppar, persika, syren - Köp hos Parfym.se
Gucci – Guilty

När Gucci introducerade sin doft Guilty år 2010 var det tydligt att detta var en parfym utöver det vanliga. Reklamkampanjen visade den ikoniska skådespelerskan Evan Rachel Woods med Chris Evans vid sin sida i en futuristisk storstadsmiljö i andan av de mest konstnärliga serietecknarna. Genom denna värld följde Evan Rachel Wood sin sportbil spikrakt mot sina egna begär och ledde Guilty till parfymvärldens prestigefyllda utmärkelse FiFi-Award 2011 för bästa doft för kvinnor.

Oberoende och djärv

Denna oberoende och självsäkra kvinnlighet – en mångsidig femme fatale – fångar Guilty på flaska. Dagtid bär du Guilty på samma sätt som du bär din moderna självtillräcklighet – framemot kvällen framhäver doften din sexiga sida genom natten som tillhör dig. Det är en aromatisk sammansättning med en blommig, söt och något kryddig doftprofil. Lockande persika och frestande syren får en ironisk skärpa genom ett element av rosa peppar. Som basnoter finner du sammetsmjuk ambra och trädoftande patschuli.

Guilty är en djärv och orädd parfym för dig som inte skäms över att erkänna att du helhjärtat går in för det du vill ha.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (13 har röstat, medel: 3,38 av 5)
Loading...

Kommentarer (3)

 • lejla

  |

  Det här är en så lyxig doft som kommer med en sensuell krydda. För mig så är den en skön omväxling från mina andra söta dofter och flaskan är fin. Gulddesignen passar perfekt ihop med mina andra parfymer.

  Reply

 • Kina

  |

  Jag hatar att det här är en så dyr parfym men doften är underbar. Den påminner mig om elegans, rikedom och om en kvinna som förför. Det är en förförande doft och jag tycker att flaskan är rätt så elegant. Jag tycker inte att den håller så länge och det trots det dyra priset. Men doften är så fantastisk att jag antagligen kommer att köpa den igen.

  Reply

 • Malin

  |

  Det här är min favoritparfym, med kryddig, blommig och varm doft som passar året om och inte är för söt.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?