Gucci – Gucci Rush 2

Dofter: ekmossa, fresia, gardenia, lilja, liljekonvalj, mysk, ros, svarta vinbär - Köp hos Nordicfeel
Gucci – Gucci Rush 2

År 2001 lanserade Gucci systerparfymen till den enormt framgångsrika Rush: Rush 2. Den senare doften är unik, eftersom den inte är uppbyggd enligt den klassiska pyramidformade modellen som de allra flesta parfymer annars följer. Istället frigörs alla blomnoter på en gång. Resultatet är en spännande doft som är så lätt och samtidigt så nyskapande att den beskrivits som silvrig och kvicksilverliknande. Med andra ord är Rush 2 en doft i särklass.

Imponerande toppnoter

Rush 2 består övervägande av vita blommor och gröna blad. Kompositionen är så lätt att den kan upplevas som att den endast består av toppnoter. Men bortom fresia, liljekonvalj och palmblad spelar svarta vinbär, mysk och ekmossa subtila roller. Så kommer Rush 2 längre än att bara vara en i mängden av blommiga och fräscha dofter. Bland annat genom det raffinerade inslaget av ekmossa finns en jordig underton som lyfter hela doftprofilen långt från det slätstrukna till elegans med en nypa gåtfullhet. Effekten för tankarna till en hemlig trädgård om våren.

Rush 2 är subtil nog att passa för vardagsbruk samtidigt som du kommer lämna ett lågmält, sensuellt avtryck – knappt märkbart, och ändå är omöjligt att ignorera.

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (17 har röstat, medel: 3,24 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?