Gucci – Gucci by Gucci

Dofter: hallon, honung, mysk, patschuli, päron, tiareblomma - Köp hos Parfym.se
Gucci – Gucci by Gucci

Som namnet antyder är Gucci by Gucci modehusets signaturdoft. I denna parfym fångas essensen av Guccis kvinnlighet: Elegant, självsäker och stilfull med en sensualitet som inte är flörtig, utan självtillräcklig. Reklamfilmen regisserades av den berömde David Lynch och går i samma gyllene, mörka men ändå varma färger som flaskan.

Intensiv värme
Gucci by Gucci utmärker sig genom den djupa, gräddiga värmen den utstrålar med noter av patschuli, mysk och honung efter fruktiga toppnoter. Hjärtnoten av haitiansk tiareblomma stannar kvar och ger en behaglig sötma till de krämiga basnoterna som nästan antar en rökig underton. Gucci by Gucci är framför allt en kvällsdoft, men kan även bäras under dagen. Däremot passar den bäst till de kallare årstiderna, höst och vinter. Doften är varken aggressiv eller lockande, utan mättad.

Gucci by Gucci passar dig som, av rätt anledningar, vill sticka ut ur mängden. Detta är doften för dig som är passionerad utan att behöva vara pretentiös, är full av självförtroende men struntar i arrogans – Gucci by Gucci är gjord för dig som bär på din alldeles egna glöd.

Pris: 400-500 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (9 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?