Gucci – Envy Me

Dofter: ananas, granatäpple, jasmin, litchi, mango, mysk, pioner, sandelträ, teakträ, tobak - Köp hos Parfym.se
Gucci – Envy Me

Som namnet antyder är Envy Me från Gucci en doft som inte drar sig för att göra en storstilad entré. Den fruktiga, fräscha och bommiga parfymen passar modiga unga kvinnor som gärna står i centrum för uppmärksamheten. Och Envy Me gör väsen av sig med all rätt: Efter att doften lanserades 2004 vann den redan 2005 priset för bästa doft över 350;- vid Cosmopolitan Beauty Awards.

Envy Me –för dig som vill ta plats

Envy Me knyter djärvt ihop ett rikt men utsökt urval av ingredienser. Bland toppnoterna finner du såväl pioner och jasmin som ananas och mango. Hjärtnoterna innehåller bland annat lyxiga frukter som granatäpple och litchi, men också varm, sensuell mysk. I basen finns kryddigt teakträ, sandelträ och en aning egensinnig tobak. Varför välja mellan sött, fräscht, kryddigt och sensuellt när du kan få allt? Strunta i jantelagen – scenen är din med Envy Me.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 har röstat, medel: 3,90 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • tora91

  |

  Den här parfymen har en så fräsch och snygg doft. Man kan ana lite puderdoft men den försvinner för att ge plats till en ren blomdoft. Jag håller med andra om att parfymen inte sitter i så länge men jag tycker fortfarande mycket om den. Flaskan är söt och för mig så var det kärlek vid första mötet och jag var bara tvungen att köpa parfymen då jag hade upptäckt den.

  Reply

 • rebecca

  |

  Jag tyckte mycket om den här parfymen då jag först hade skaffat den, men jag tycker inte att det här är en parfym som håller länge. När min kompis sa att jag luktar som plast så slutade jag använda den och vågade mig inte på liknande dofter.

  Jag älskar flaskan men jag har ingen lust att lukta som plast.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?