Escada – Magnetism

Dofter: ambra, basilika, fresia, gröna blad, magnolia, mysk, ros, sandelträ, svarta vinbär, vanilj - Köp hos Nordicfeel
Escada – Magnetism

I kontrasten mellan flaskans lysande rosa färg och dess strikta form blir Magnetism från Escada till ett nästan arkitektoniskt mästerverk. Redan visuellt skapas en vibrerande spänning mellan det återhållna och det oemotståndligt tilldragande.

Och ingen annan presentation skulle göra denna parfym rättvisa. Också i doften själv är det i balansen mellan olika och till synes vitt skilda element som den förföriska dragningskraften uppstår. Magnetism är nämligen en mångfacetterad och noga avvägd komposition av fruktiga, söta och gröna element som rundas av med blomnoter och vanilj.

Bli oförglömlig med Magnetism

Effekten blir en intagande och lockande orientalisk doft som passar särskilt väl nattetid under årets kallare tider. Magnetism lyckas använda sig av fruktnoter och söta toner på ett sofistikerat sätt genom att hela tiden balansera dessa aspekter. Så undviker doften att bli för ung, och binder istället ihop de bästa sidorna hos de olika inslagen i en intensiv och sexig parfym. Magnetism passar dig som har full kontroll över det oförglömliga intryck du gör.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?